Am ales clinica Holomed

Mergeam de câțiva ani la un stomatolog care îmi fusese recomandat și de care eram relativ mulțumită. În ultima vreme însă, au fost câteva incidente care m-au determinat să merg în altă parte, iar hotărârea finală de a-mi schimba stomatologul a fost atunci când, pentru un detartraj simplu am fost suprataxată, pe bon fiind calculată o lucrare mult mai mare, cei de la cabinet încercând să mă convingă că acea lucrare mi s-a realizat.

Astfel, am început să caut alt stomatolog, iar la recomandarea unei colege de la birou, am aflat de clinica Holomed și de Dr. Valentin Pribac. Mi-am zis “Hai să încerc!” și nu am regretat.

Sursa: holomed

Dr. Valentin Pribac este un medic stomatolog cu multă răbdare și profesionalism, lucrează atent și meticulos astfel încât să nu îi creeze pacientului niciun fel de disconfort.

În clinica Holomed se lucrează cu aparatură modernă, ți se explică lucrarea ce urmează a fi efectuată prin intermediul unei camere video și o tabletă, ceea ce în celelalte clinici la care am fost, nu am mai întâlnit. De asemenea timpul de așteptare în cazul unei coroane dentare este mai redus fiind utilizate tehnici dentare de ultimă generație.

În cazul meu pot spune că am avut o lucrare mai complexă din punctul meu de vedere, fiind nevoie de o obturație la ultimul și penultimul molar de sus, fiind o zonă mai greu accesibilă și totuși Dr. Valentin Pribac a făcut o treabă impecabilă.

Vizitând site-ul clinicii Holomed, am constatat că echipa este formată din medici de excepție, medici recomandați atât pe forumuri cât și pe diferite pagini de socializare.

Sursa:holomed.ro

Așadar, am ales ca pe viitor, când va fi nevoie, să merg la această clinică, nu doar pentru calitatea serviciilor ci și pentru căldura cu care ești primit la recepție și pentru profesionalismul și empatia cadrelor medicale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *