Aventura de autocunoaștere la  Școala de Dans Dance Art din Târgu-Mureș

341545450 765007801850632 7124654456643419075 n

– De ce am ales acest drum spre autocunoaștere?

Dance Art,  o școală de dans din Târgu-Mureș, de mai mult de două decenii  care oferă oportunitatea de a descoperi și de a explora lumea dansului într-un mediu prietenos și profesionist. 

Cu o echipă de antrenori talentați și pasionați, școala se străduiește să ofere cursuri de dans de înaltă calitate pentru toate vârstele și nivelurile de experiență, și se ocupă într-un mod profesionist de dezvoltarea dansatorilor profesioniști dornici să ocupe locuri pe podium, și să aibă cât mai multe titluri de campion național și internațional în palmares.

412135939 905226641610712 8658016844054213264 n

Unul dintre aspectele remarcabile ale Dance Art este varietatea de stiluri de dans pe care le oferă, în sălile de antrenament din Târgu-Mureș și Sângeorgiu de Pădure. Indiferent dacă ești interesat de dansul clasic, dansuri de societate, dansuri pentru doamne, de copii vei găsi cu siguranță un curs care să fie pe gustul tău, fie că ești un începător curios sau un dansator experimentat în căutarea unor provocări noi, Dance Art are ceva de oferit pentru toată lumea.

După câteva zile de stat pe gânduri m-am înscris împreună cu soțul meu să ne mișcăm înainte de nuntă, și ne era foarte clar că pentru momentul nostru de dans ca soț și soție vom alege să învățăm o coregrafie unică, care să ne spună povestea pentru invitații noștri, și pot să vă spun că o fost una dintre cele mai bune alegeri.

347410826 782592300540814 1345772506067815613 n

Antrenamentele noastre nu erau doar despre dans, erau despre autocunoaștere și depășirea anumitor bariere. Personal a fost o descoperire a unor noi orizonturi, care m-au marcat până în ziua de azi.

Școala de dans pune un accent deosebit pe dezvoltarea tehnicilor de dans corecte și pe încurajarea creativității individuale. Instructorii calificați și experimentați lucrează îndeaproape cu elevii, oferindu-le îndrumare și sprijin pentru a-și atinge potențialul maxim. 

Fiecare curs este structurat în mod profesionist, asigurând o progresie constantă și o învățare eficientă.

Dance Art organizează, de asemenea, spectacole și evenimente speciale pentru a oferi iubitorilor de dans oportunitatea de a-și demonstra abilitățile și de a se bucura de experiența de a dansa în fața unui public. 

Aceste evenimente contribuie la dezvoltarea încrederii în sine și a spiritului de echipă, oferind oportunități unice de creștere personală și artistică.

Școala de dans Dance Art se află într-o locație convenabilă și modernă, dotată cu săli de dans spațioase și echipamente de calitate. Atmosfera prietenoasă și prietenoasă încurajează interacțiunea și colaborarea între cursanți, creând astfel un mediu de învățare plăcut și stimulant.

Indiferent dacă dorești să dansezi ca formă de exercițiu, să-ți dezvolți abilitățile de dans sau să te distrezi pur și simplu, Dance Art este locul potrivit pentru tine. 

Cu o abordare profesionistă și pasionată față de dans, școala oferă o experiență de învățare captivantă și motivantă.

Pentru mai multe informații despre cursurile și evenimentele oferite de Dance Art, poți vizita site-ul lor oficial sau poți contacta direct școala. 

Sursa foto: Danceart

Începe-ți călătoria în lumea dansului cu Dance Art și descoperă bucuria și frumusețea  fascinantă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *